Bæredygtighed

Kvalitet og holdbarhed: Musikinstrumenterne er designet til at stå ude hele året. De er fremstillet af hårdføre, holdbare materialer af høj kvalitet.

Drift og vedligeholdelse: Vand og sæbe med en blød børste eller polish med Autosol ved behov.

Musikinstrumenterne er for alle mennesker: Musikinstrumenterne kræver ingen musiske kompetencer og henvender sig til alle mennesker, med eller uden fysiske eller psykiske udfordringer. De er handicapvenlige med let adgang for kørestolsbrugere. De kan placeres i alle typer uderum og hvis ønsket, også indendørs.

Materialer brugt i fremstillingen af musikinstrumenterne samt ved forsendelse:

  • Aluminium - er 60% genanvendt “pre-consumer” *
  • Rustfrit stål - er 50%-70% genanvendt “pre-consumer”
  • Træ - er udelukkende træsorter, som vores fabrikant indkøber fra FSC certificeret leverandør.
  • Polumeret, som bruges i ABS (termoplast) er ca. 80% genanvendt og kan genanvendes igen og igen, da det kan opvarmes og smeltes om mange gange.
  • PUR-plasten (polyurethan) som bruges i fremstilling af køllerne er 100% genanvendeligt.

“pre-consumer”: Pre-consumer recycling is the reclamation of waste materials that were created during the process of manufacturing or delivering goods prior to their delivery to a consumer. Pre-consumer recycled materials can be broken down and remade into similar or different materials.

Emballage: Vi bruger genbrugelige materialer, hvor det er muligt. Det meste af vores skræddersyede emballage er lavet af pap og vi anvender genanvendt fylde-materiale for at reducere mængden af plast emballage.