Velkommen til Percussion Play’s Blog

Vi håber, du vil være en regelmæssig gæst. Vi har vores blog og deler historier om de instrumenter, vi laver og de mennesker, der spiller på dem. Vi deler detaljer om spændende nye musikprojekter fra hele verden. Vi deler oplysninger om de instrumenter vi sælger og lidt om den inspiration der ligger bag dem.

Vi giver dig også besked om events der finder sted.

Vigtigst af alt, så handler denne blog om hvad vi elsker at gøre mest, hjælpe dig med at skabe nye og spændende projekter med udendørs musikinstrumenter.

Tak fordi du læser med, besøger, kommentere og bidrager, det er vi rigtig glade for!

Nye instrumenter for 2020/2021

Vi er utroligt glade og stolte over at kunne introducere vores helt nye Calypso Chimes & Patel Drums.

Disse farverige og smukke instrumenter passer perfekt ind i enhver sansehave, langs sansestien, på legepladsen eller i din lokale park. Udover Chimes & trommer, har vi også introduceret Cajon Deluxe, for de kræsne købere. Vores instrumenter er skabt til læringsområder og udendørs aktivitet.

Calypso Chimes

Disse farverige Chimes er for alle aldre. Deres kraftige farver kan ses på lang afstand, så man nærmest bliver trukket hen mod dem. Calypso Chimes har en smuk fin klang, der nemt kan sættes sammen med det...


Musik bringer os sammen i en svær tid

Vær med til at skabe noget stort - Spil på udendørs musikinstrumenter sammen!

Gennem hele vores tid i isolation, har musik været med til at bringe os sammen. Musikere og kunstnere har kunne dele deres budskaber om håb og kammeratskab, fra naboer der synger sammen og spiller musik sammen på altaner, til at udføre koncerter og underholdning online. Musik bringer folk tættere sammen i en tid med uro og ubehag.

Den sørgelige nyhed er midlertidigt, at der ikke er nogen tvivl om, at Coronavirus pandemien vil have en stor betydning for musikere og kunstnere langt ud i fremtiden. Vi må acceptere at de store festivaler og koncerter vi havde ventet på, desværre ikke bliver til noget. Det gør desværre også at mange unge bliver distanceret fra musikken. Vi ved at musik er et vigtig for alle unge mennesker. Musik hjælper med at udvikle unges færdigheder indenfor sociale kompetencer og selvrealisering. Dette omfatter lyttefærdigheder, evnen til at koncentrere...


Helt nye videoer skal inspirere beboere og deres besøgende

Vi har lavet en række introduktions videoer, der skal være med til at introducere og inspirere personale og besøgende på plejehjem og bosteder rundt i hele Danmark. Instrumenterne kræver nemlig ingen erfaring at spille på, det vil vi gerne vise gennem disse videoer.

Vi har lavet disse videoer for at gøre beboere og deres pårørende og besøgende opmærksomme på, hvordan man kan benytte instrumenterne til mere end blot at slå på. Lars viser et par eksempler på, hvordan man kan benytte de forskellige instrumenter bla. til genoptræning og som aktivitet for krop og sjæl.

Over de kommende måneder vil der blive introduceret flere videoer til playlisten. Så hold dig opdateret her: Youtube Playliste


Hvordan musik fører mennesker sammen under corona pandemien

”Musikken er månelyset i den skumle nat”. Disse ord fra den berømte tyske forfatter Jean-Paul Richter er mere aktuelle end nogensinde; de kunne ligeså vel være blevet skrevet i går. Hos Percussion Play håber vi, at i alle passer på jer selv og hinanden i disse hidtil usete tider.

På trods af det kaos vi alle befinder os i, er der gudskelov flere mennesker der finder inspirerende og stærke måder at være sammen på, selvom man er fysisk adskilt. Videoer fra hele verden spredes i øjeblikket, af naboer der oplever sammenhold gennem musikken.

I Danmark sidder vi fredag aften i vore stuer og ser DR der inviterer fællessang hver for sig og vi opfordres til at åbne vinduerne og synge og spille for sine naboer.

I Italien ser vi blandt andet, at mange af dem der er i karantæne eller har valgt at isolere sig selv, mødes på afstand for at synge, danse og spille musik sammen fra deres respektive hjem og altaner. En særlig video fra Siena i Italien viser hvordan en hel...


Percussion Play lancerer helt nyt lydelement - Talk Tubes

Percussion Plays Talk Tubes giver brugerne mulighed for at tale eller hviske sammen, med helt op til 50 meters afstand. Talk Tubes på legepladsen eller i sansehaven giver en ny måde at kommunikere på.

Talk Tubes er gode til at opmuntre børn til at eksperimentere med lyd og skærpe lyttefærdigheder. Talk Tubes er inkluderende og hele familien kan deltage i den sjove leg. Brugere med funktionsnedsættelse og kørestolsbrugere får en værdifuld sensorisk oplevelse og kan nemt være med i aktiviteten.

Produkt højdepunkter:

  • Opfordrer til Inkluderende leg
  • Udvikler sprog- og lyttefærdigheder
  • Føjer et auditivt og sensorisk element til sansehaven eller legepladsen
  • Opfordrer til Inkluderende leg
  • Perfekt element til legepladsen i byen

Se produktsiden her:Talk Tubes