FAQs

Percussion Play brænder for at fortælle landskabsarkitekter, forældre, have designere, legeplads designere og forlystelsespark ledere, alt der er værd at vide om udendørs musikinstrumenter. Vi har indset, at hvert udendørs rum er unikt, så har folk de samme spørgsmål, når de køber udendørs musikinstrumenter. Vi har derfor udarbejdet en liste over centrale spørgsmål, for at hjælpe dig, med at vælge de rigtige udendørs musikinstrumener. For at komme i gang skal du blot klikke på et spørgsmål nedenfor.

(Nedenfor de enkelte Fakta fra hjemmesiden)

"Har vi brug for at placere ´faldunderlag´ eller ´sikret underlag´ ved instrumenterne?”

Formålet med en sikret belægning er at reducere et barns uheld og reducere alvorligheden af en skade. Da vores instrumenter er beregnet til at blive spillet på, mens du står på jorden eller sidder i en rullestol og ikke klatrer på dem. Er der ikke har nogen krav til stødabsorberende sikret belægning under BS EN 1177.

For at beskytte mod skader, skal instrumenterne have tilstrækkeligt 'ledig plads'. Ledig plads er et minimum af plads omkring udstyr, der vil reducere risikoen for kollisioner. Hvis musikinstrumenterne er installeret korrekt og efter vores installationsvejledning, vil instrumenterne stemme overens med dimensionskravene i BS EN 1176.

Slid og slitage-advarsel! Disse instrumenter vil være populære, så hvis du planlægger at installere dem i græs, kan du overveje en form for jordbeskyttelse, såsom græs måtter, for at forhindre mudrede overflader ved instrumenterne.

Det er vigtigt at huske, at fra første design til udvælgelse af udstyr, installation og indledende risikovurdering, til rutinemæssig vedligeholdelse og inspektioner, skal enhver organisation eller virksomhed, der installerer eller administrerer en legeplads, tage ansvar for den overordnede sikkerhed af det udstyr der monteres.

Hvorfor vælge Percussion Play?

Med en usædvanlig kombination af skulptur, leg og musik, får vores instrumenter folk til at stoppe op og afprøve instrumenterne, uanset deres alder. Integreret med arkitektur eller landskabet, krydser instrumenterne grænserne for sædvanlige legepladser verden over. Ved at give brugeren en hands-on oplevelse gør vi det muligt for ethvert medlem af offentligheden at nyde samvær med andre mennesker, igennem en sjov og anderledes aktivitet. Instrumenterne er ideelle til landskabsarkitekter, lokale myndigheder og legeplads designere, der er på udkig efter dynamiske, interaktive legende elementer, som tilføjer energi og sjæl til dit udendørs område.

Musikinstrumenterne er designet af holdbare materialer med lav vedligeholdelse. Instrumenterne kræver ikke faldunderlag eller sikker belægning. De er perfekte til inklusive legepladser, usædvanlige tilføjelser til rekreative områder, cykelstier eller vandreture i skoven, samt sansehaver.

Udendørs musikinstrumenter er ideelle til landskabsarkitekter, lokale myndigheder og legeplads designere på udkig efter dynamiske, interaktive legende elementer. Der tilføjer energi og sjæl til dit udendørs område. Disse instrumenter får folk til at stoppe op og udfordre personer der møder dem, uanset deres alder.

Percussion Plays instrumenter er designet til at fremme publikumsdeltagelse, ved at give mulighed for en meningsfuld aktivitet udendørs.

Vi tilbyder en unik mulighed for folk i alle aldre, der har lyst til at spille ved siden af hinanden. Familier, lærere, studerende, forældre, bedsteforældre og børn kan alle lave musik sammen. Ikke bare fordi det hjælper børns intellektuelle og følelsesmæssige udvikling, men simpelthen fordi det er sjovt.

Så uanset om du er på udkig efter en usædvanlig tilføjelse til en skolegård, sensoriske have, lokal park, eller lokalområde, så har Percussion Play en løsning til ubesværet at bringe musik til dit åbne rum.

"Det er dejligt at spille."

Hvad er fordelene ved udendørs musikinstrumenter?

At spille et udendørs musikinstrument kræver ikke et færdighedsniveau eller en aldersgrænse. Det er noget, som venner eller familier kan gøre sammen. Udendørs musikinstrumenter giver alternative løsninger til en række områder. Såsom offentlige parker, skole legeplader, skove og andre offentlige områder. Instrumenterne giver muligheden for at designe en legeplads der har omdrejningspunkt omkring inkluderende leg.

Udendørs musikinstrumenter giver skoler og børnehaver en fremragende måde at integrere udendørsundervisning i hverdagen. Instrumenterne skaber inkluderende fællesskaber på tværs af aldersgrupper og samler børnene til en fælles aktivitet.

Børn elsker at musik kan bruges i en kontekst udenfor klasseværelset. Brugen af den pentatoniske skala gør instrumenterne så nemme at spille på, at børnene er i stand til at udvikle musikalske evner uden at skulle klare tekniske krav til traditionelle instrumenter. Disse instrumenter viser straks, hvad der kan udtrykkes og opnås gennem musik.

Vores instrumenter står bla. på skolens legeplads, udendørs aktivitetsområde og i sensoriske haver, hvor børn kan udforske, skabe og udvikle deres egne musikalske ideer og lyde, mens de nyder lyd og frisk luft. I denne periode af børnenes liv udvikles deres musikalske potentiale, mens de lykkeligt opdager glæden ved selv at spille musik. Instrumenterne bidrager til at skabe et udendørs miljø, der understøtter unge børns sundhed, trivsel, udvikling og læring.

Vi mener, at kreativitet, fantasi og opdagelse, bør fremmes kraftigt og opmuntres igennem musikalsk leg og gennem aktiv læring: hands-on, interaktive lege, børns musikalske selvudfoldelse, selvtillid og selvværd vil vokse og vokse.

At være udendørs hjælper med at sikre, at børn har en ægte musikalsk ytringsfrihed. Børnene vil øge deres balance og lyst til at improvisere. Vigtigst af alt, de kommer til at forstå fornøjelsen af at nyde musik.

Ved hjælp af musikinstrumenter på legepladsen sammenspil og bevægelse, skaber børnene et sundt fundament for inklusion og selvforståelse.

  1. Puls: den stabile takt, der holder gang i samme hastighed for længden af et stykke musik
  2. Rytme: hvordan takten er opdelt i længere eller kortere noter
  3. Pitch: noter bevæger sig højere og lavere
  4. Improvisation: evnen til at opfinde din egen musik
  5. Koordinering: sammentrækning af de fysiske, tekniske og musikalske aspekter
  6. Udtryk: evnen til at identificere og formidle følelsesmæssigt indhold

Vores udendørs musikinstrumenter er designet til at blive spillet af mennesker med forskellige evner og til at fremme samspillet mellem generationerne. De tilbyder en unik løsning til rummelige legepladser, musik parker, fælles stier, kirker og mange andre udendørs områder.

Musikinstrumenter kan være en vidunderlig tilføjelse til enhver rummelig legeplads og sikre, at dit spilleområde er sjovt for børn af alle evner. Percussion Play fremmer fysisk og psykisk udvikling gennem udforskning af lyd, på udendørs slagtøjsinstrumenter. De er tilgængelige for børn med både fysiske og udviklingsmæssige handicap.

´Godt design er rummeligt design´

Percussion Play stræber efter at designe udendørs musikinstrumenter med inkluderende leg i tankerne, hvilket afspejler mangfoldigheden af mennesker der vil spille på dem. Vores instrumenter giver fysiske, sensoriske, sociale og kreative legemuligheder for børn, der måske ikke normalt har adgang til legeredskaber.

En rigtig god inkluderende musikplads giver nem adgang og fremmer inkluderende leg. Hvorfor ikke læse vores casestudie om Ireland's Most Inclusive Playground? Her har legepladsdesignere betragtet både fysiske og sensoriske handicap, samt yderligere behov for børn med autisme og dem med motorisk koordinations vanskeligheder.

For yderligere information, kan du læse videre i vores hvidbøger

Beating the Drum for Equality The Benefits of Music for Those with Developmental Disabilities and Special Educational Needs & Sounds and the Spectrum: The Benefits of Music for Autistic Children eller i vores artikel Outdoor Musical Instruments and Music Therapy For Children With Special Needs

Hvor bliver Percussion Plays instrumenter lavet?

Percussion Play er meget stolte af, at alle deres instrumenter er lavet i Storbritannien.

Selvom vi altid forsøger at købe materialer fra Storbritannien, er der nogle få, som ikke er tilgængelige i UK. Disse materialer stammer fra udlandet men den kvalitet, vi forventer af dem, er så høj som med alt andet materiale fra Storbritannien. Ved at bruge materialer fra Storbritannien kan vi være sikre på kvaliteten, støtte de lokale industrier, og samtidig have den ekstra fordel af at sænke vores CO2 udslip.

Percussion Plays sortiment af udendørs musikinstrumenter er håndlavet og derefter stemt til perfektion, som kræver en stor erfaring og et godt øre!

Der er intet sprog, der er mere magtfuldt end sproget i musikken. Musik krydser alle kulturelle og sproglige barrierer. Find et land, der ikke har musik af en slags, fra Derry til Danmark fra Darwin til Delhi, Søg hvor du vil. Alle lande vil uden tvivl have en eller anden form for musik.

Vi kommunikerer igennem musik, lige meget hvor man er i verden, gør musikken noget særligt for hver enkelt person. Musik er virkelig et sprog, der tales af alle mennesker på jorden.

Vi distribuerer vores udendørs musikinstrumenter til næsten alle lande i verden gennem uafhængige distributører over hele kloden.

Er Percussion Plays instrumenter nemme at montere?

Ud over at være lette at spille på, er alle vores instrumenter designet til at sikre nem installation.

Vi ved at tanken om at installere instrumenterne selv kan synes lidt skræmmende, men vi er overbeviste om du kan gøre det!

Produktspecifikke installationsinstruktioner sendes sammen med hvert produkt, selvom du kan downloade en kopi, hvis det er nødvendigt Alle komplicerede komponenter er samlet for at lette installationen på forhånd. Generelt er det blot at montere benene på instrumenterne.

Hvis du ønsker en professionel installation af Percussion Play, bedes du venligst Kontakt os.

Skal jeg være musiker for at spille på disse instrumenter?

Stol på os, alle kan spille på vores instrumenter!

Alle kan have det sjovt og udtrykke sig ved at spille musik på Percussion Plays musikinstrumenter.

De fleste mennesker, der hævder ting som ' Øh, men jeg er ikke musikalsk ' eller ' jeg er håbløs til at holde en rytme '. Der er så mange mennesker der simpelthen tror, at de ikke kan spille musik. Måske er du en af dem. Hvorfor? Måske tog du traditionelle lektioner som barn, og på et tidspunkt blev frustreret eller forvirret og stoppede. Bare fordi du afsluttede din undervisning, betyder det ikke at du er nødt til at opgive din drøm om at spille musik.

"Noget nyt i musik har altid været kaldt støj." Edgard Varèse komponist. Så hvis du vil lave musik, er det tid til at begynde at lave noget organiseret støj… Vi kan hjælpe dig!

Percussion Play har designet alle deres instrumenter, der skal spilles af både eksperter og 'spirende musikere’.

Kendskab til musik, nøgler eller skalaer er ikke påkrævet, bare viljen til at prøve er der.

Vi mener, at musik bør være til rådighed for alle!

Egner Percussion Plays instrumenter sig i skolerne?

Percussion Plays instrumenter er en fremragende måde at indarbejde udendørs undervisning i dagligdagen.

Vores udendørs musikinstrumenter er designet til skoler og børnehavers læringsmiljøer.

Instrumenterne er designet til at modstå alle naturens elementer.

De er designet til at stå udenfor hele året, for at hjælpe med at skabe et udendørs miljø, der understøtter børns sundhed, trivsel, udvikling og læring. Børn vil elske det faktum, at musik kan bruges i en kontekst uden for klasseværelset og eventuelt engagere sig mere i den musikalske undervisning.

Børn er i stand til at udvikle musikalske færdigheder uden at skulle håndtere eventuelle tekniske krav af et instrument. Vores udendørs musikinstrumenter viser børn hvad der kan udtrykkes og opnås gennem musik. Med musikinstrumenter der er stemt pentatonisk, er teknikken ikke et problem. Børnene vil opleve succes ved at spille på instrumenterne, fordi vi blandt andet benytter den pentatoniske skala.

Musik i de tidlige år støtter børns generelle udvikling og hjælper med at forme deres færdigheder i koncentration, hukommelse og lytning. For at støtte denne fysiske og kognitive udvikling og lægge et solidt fundament af rytmiske færdigheder, skal børn have mulighed for at opdage deres musikalske talent.

Med lidt fantasi kan musikken inkorporeres i en lang række situationer i løbet af dagen. At skabe områder for musik inde og ude vil bidrage til at integrere musik i hverdage.

Hvor store er instrumenterne?

Vi ønsker, at vores udendørs musikinstrumenter skal være sjove og nemme at spille på for alle aldersgrupper, fra børnehavebørnene til seniorer.

Dimensionerne for alle instrumentere kan findes under ' mere information & downloads ' fanen på hver enkelt produkt side.

Den anviste højde af instrumenterne, er designet til børn i alderen 7 til voksne. Men for at gøre dem egnede til yngre børn, skal du blot montere instrumentet lavere i jorden ved at grave lidt dybere, når du installerer instrumentet. Dette er alt gjort klart på installationsvejledningen.

Hvilket materiale er Percussion Plays instrumenter lavet af?

Vi designer vores udendørs musikinstrumenter ved hjælp af en blanding af materialer. Vi vælger de bedste kvalitetsmaterialer for at skabe det rigtige look, lyd, holdbarhed og pris.

De fleste er fremstillet af rustfrit stål, aluminium, GRP (glasfiberforstærket polyMerer) ABS og hårdttræ.

Om de materialer, vi bruger:

GRP (glasfiberforstærket PolyMerer)

GRP er et kompositmateriale eller plast forstærket af fine fibre lavet af glas. GRP er en letvægts, ekstremt stærkt og robust materiale, med en bedre styrke til vægtforhold end stål. Det vil ikke ændre form, krympe eller ruste. Det er praktisk talt vedligeholdelsesfrit, med holdbarhed i selv de mest ekstreme forhold.

GRP er også omtalt som ' glasfiber ', ' komposit plast ' og i USA ' FRP '. Høj styrke, korrosion, ekstremt sikker, brandhæmmende, omkostningseffektiv, vejrbestandig, holdbar. Percussion Play bruger GRP til at lave noterne på duoen, marimba, Sansa Rimba, Cadenca og Wall marimba. Den lyd, den producerer, er hurtig og fin.

Aluminium

Aluminium er et meget holdbart materiale, der er designet til at modstå regn, sol, vind og sne. Det er let vægt med høj styrke og modstandsdygtighed over for korrosion. Efter jern er aluminium nu det næstmest udbredte metal i verden. Dette skyldes, at aluminium har en unik kombination af attraktive egenskaber:

Lav vægt, Høj styrke, Formbart, Nem bearbejdning, Fremragende korrosionsbestandighed Aluminium kan genbruges til samme formål igen og igen. I modsætning til mange andre materialer mister aluminium ikke sine unikke egenskaber.

Percussion Play bruger aluminium til at lave noderne på duoen, Sansa Rimba, Cadenca og spejl klokkespil, rørformede klokker og harmoni. Den lyd, den producerer, er klar og lys.

Hårdttræ

Noderne af nogle traditionelle instrumenter såsom, Akadinda er lavet af hårdttræ, normalt Padauk. Paduak er stærkere end eg. Padauk er kendt for sin lyse orange-røde kernetræ. Træet er stærkt, holdbart og ekstremt modstandsdygtigt overfor råd og termitter.

Overladt til naturens UV-solstråler, får Paduak et udseende der vil ændre sig fra levende rød toning, ned til mørk lilla-brun. Padauk har fremragende tonale kvaliteter. Træet bruges til trommer i Afrika på grund af sin lave akustiske dæmpende egenskaber. Det er oftest anvendt på High-end snedkerværksteder, men bruges også i båd-bygning, til landbrugsredskaber og gulvbelægning. Dette ekstremt stabile træ har et attraktivt udseende sammen med høje styrkeegenskaber.

Den eneste nødvendige vedligeholdelse er at vaske træet ved hjælp af en børste og sæbevand en eller to gange om året. Dette vil fjerne alger og skidt hvor det er nødvendigt.

Percussion Play bruger hårdttræ til at lave noderne til Grand marimba, Akadinda, Duo, Sansa Rimba og Cadenca. Den lyd, den producerer, er en stærk dyb og resonans.

ABS (acrylonitril butadien styren)

ABS er en termoplast, der er let at bearbejde og fabrikere. ABS er et ideelt materiale til applikationer, når slagfasthed og styrke er nødvendige, og er let at male og lime. Det ABS vi bruger til låg af vores rainbow sambaer og conga trommer har en meget stram overflade, med god støddæmpning, som resulterer i en fantastisk lyd.

Polyvinylchlorid (PVC)

PVC anvendes i vid udstrækning på tværs af en bred vifte af industrielle, tekniske og daglige anvendelser, herunder udbredt anvendelse inden for byggeri, transport, emballering, El/elektronik og sundheds applikationer. PVC er et meget holdbart og langtidsholdbart materiale, der kan bruges i mange forskellige applikationer. Vi bruger det til at bygge Rainbow Sambas og Conga trommernes resonatorer.

Rustfri stål

Rustfrit stål er kendt som en stållegering, hvilket betyder, at det har flere metaller, der er blevet smeltet sammen med øget beskyttelse fra de elementer, ved tilsætning af krom og nikkel. Rustfrit stål ruster ikke og kan ikke farves med vand som almindeligt stål. Rustfrit stål er lyst og let at vedligeholde, helt perfekt til krævende miljøer. Med ordentlig pleje har rustfrit stål en levetid på over 100 år og det er helt genanvendeligt. Over 50% af nye rustfrit stål kommer fra genanvendt, nedsmeltet rustfrit stålskrot. Percussion Play bruger rustfrit stål til at producere deres Babel Drums, Tembos, Bell lyre og også i rammer og ben for andre udendørs musikinstrumenter.

Hvad hvis jeg ikke kan finde præcis hvad jeg leder efter?

Hvis du leder efter højkvalitets udendørs musikalske produkter til en fælles have, legeplads, skovsti eller plejehjem, så er vi her til at realisere dine drømme. Med vores uovertrufne ekspertise inden for design og fremstilling, leverer Percussion Play skræddersyede musikalske løsninger fra start til slut.

Vi kan specialdesigne instrumenter af forskellige materialer, til at have en anden skala, eller lave instrumenter der er stemt efter en bestemt sang. Hvis du har en idé, som du gerne vil realisere, som ikke er inden for vores produktsortiment bedes du kontakte os.

Vi har en passion for nye ideer, og vi er konstant innovative til at skabe spændende nye udendørs musikinstrumenter, store som små. Vi kan lave din bestilling lige efter dit ønske..

Lad os hjælpe dig med at bringe din skulptur til live, samtidigt med at vi kan have det sjovt undervejs!

´Jordmonteret´ installation indebærer, at du skal grave et hul til at installere instrumentets ben. Benene installeres direkte i jorden, hvor man derefter tilføre stolpebeton.

Installationen af ´Overflademonteret´ er ideel, når det ikke er muligt at grave i jorden (f.eks. beton, eller faldunderlag, som du ikke ønsker at beskadige). 'Overflade plader' fastgøres/bores på den ønskede placering ved hjælp af anbefalede og egnede bolte (medfølger ikke) for en hurtig, nem løsning.