Trommespil Forbedrer Kommunikationen

Trommespil for alle aldre

Mange virksomheder og selskaber søger konsulenter til at organisere tromme workshops som et led i teambuildingen. Workshopperne har til formål at opmuntre medarbejderne til at arbejde mere effektivt – At spille trommer sammen med andre, bliver en metafor for, hvordan folk arbejder sammen som et team. Workshoppene har også til formål at forbedre kommunikation, er med til at nedbryde folks barrierer overfor hinanden, motivere, tilføre ny energi til personalet, reducere stress og øge produktiviteten. Når barriererne er væk, bliver folk mere ærlige overfor hinanden og konflikter løses lettere så man bagefter bedre kan arbejde sammen.

Rytme fra trommerne løsner op for selv de mest "hærdede" individer. Tromme workshops er ligeledes blevet brugt i fængsler med unge lovovertrædere – og er en måde at vende negativ energi på til noget positivt og være med til at opbygge holdånd gennem styrken i percussion.

Cajon (600x600_Syracuse) (600x600 Cajón

Spil Trommer Udendørs

Man har introduceret tromme workshops overfor mange samfundsgrupper, både for børn, unge og voksne, for at bringe børn og voksne sammen i et sjovt, samarbejdsorienteret miljø, hvor fællesskaber opbygges, hvor man igennem musikken skaber og lærer nye færdigheder, og som man også selv kan tage med sig og dele med ens venner. Det at spille trommer, går lige i kroppen på de fleste der prøver det. Man behøver ikke at bekymre sig om melodi eller akkorder og man behøver absolut INGEN tidligere musikalsk erfaring for at kunne spille trommer.

Det ser ud til, at trommespil fortsat spiller en central rolle i vores samfund. Hvorfor ikke finde rytmen og find din egen rytme på din egen tromme?

{}

{}

{}

Der er intet som at spille trommer udendørs! Vores Congas trommer, Rainbow Sambas, Babeldrums og Cajon trommer fra Percussion Play giver dig mulighed for at opleve glæden ved at spille trommer udendørs og skabe noget god musik alene eller med venner. Udendørs trommer er en fantastisk alternativ legeplads aktivitet, der øger ens hånd til øje koordination og samtidig inviterer børn, unge og voksne til at skabe nogle ægte funky beats. Trommernes unikke look og robuste design, giver børn timevis af sjov.

(Ikke Kun For Børn....)

{}

{}