En Lydlegeplads: 7 nemme musik løsninger til dit udendørs område

Musik løsninger & tips til dit udendørs musik område

Den gode nyhed er, at det ikke behøver at være kompliceret eller for dyrt at tilføje musik til dit udendørs område. Denne artikel viser hvordan man på syv måder nemt kan tilføje musik eller levere musikalske løsninger til dit udendørs område.

Til Skyggefulde Områder Eller Hvor Der Er Begrænset Plads

Vores Mirror Chimes vil reflektere lyset, det omgivende miljø såvel som dem der bruger instrumenterne. Det sker fordi instrumentet er højglanspoleret, så man ser sig selv når man spiller på Mirror Chimes. Sikke en "lys" idé! Fantastisk til en gårdhave eller sansehave. Stemt efter den pentatoniske skala (C3-C5). Man kan montere den på stort set alle overflader.

Mirror Chimes (600x600_2 toddlers) (600x600 Mirror Chimes

Nem Installation Med STOR Lyd

Integrer trommer til dit udendørs område med vores Trio of Conga trommer. To congas trommer er monteret på en enkelt rustfri stål stander, der skal installeres direkte i jorden. Et sæt består af seks trommer til at spille på ialt, men man skal kun grave tre huller til dem!

Trommespil har mange fordele. Det kan være afstressende samt en sjov, interaktiv og engagerende aktivitet, som forbedrer hånd-øje koordination, kan styrker selvværdet og så er det en sjov og sund måde at få noget motion på.

De er lavet af ABS (samme materiale man bruger til at lave legoklodser) og er meget holdbare trommer, der lyder ligeså godt, som de ser ud. De er lette at spille på, har en vidunderlig lyd og ser brandgodt ud med de farvestrålende farver. Vi plejer at sige at de blomstrer hele året.

Congas  (1140x760 Congas

Sæt Gang i Den Eksisterende Legeplads, inventar eller hegn

Freechimes er håndlavede aluminiums tonerør, som giver en fyldig, levende lyd. Vi tilbyder disse Freechimes i flere størrelser, fra 6 tonerør op til 22 individuelt stemte tonerør, i en fuld symfoni, mulighederne er uendelige. De kan støbes ned i jorden, vægmonteres eller anden individuel installation på næsten alle overflader.

Monteres på et eksisterende hegn eller en kedelig mur, én eller to Freechimes på en væg eller et hegn og du vil opleve hvordan det gør en forskel på en traditionel legeplads. Eller tilføj er par instrumenter langs en sti, så får du lige pludselig en fornøjelig musik sti.

Praktisk, holdbar og stilfuld med en vidunderlig melodi, der vil puste liv i ethvert udendørs område.

Til Udendørs Klasseværelser og/eller Lære At Spille Musik Udendørs

Duo er en iøjenfaldende xylofon med sine svungne linjer. Den er stemt efter den pentatoniske skala. Venstre og højre side er spejlvendt og skalaen er C-dur som spænder mellem to oktaver fra C4 til C5.

Den er tilgængelig fra begge sider og man kan være op til fire, der spiller på den. Det kurvede design gør det lettere for personer med begrænset bevægelsesfrihed, eller brugere i kørestol, at nå alle tangenterne. Hver bruger af instrumentet sidder eller står lidt forskudt fra hinanden. Der er en god ide´ hvis man har svært ved direkte øjenkontakt, bla. indenfor autismeområdet.

Duo er let at spille på og er en perfekt introduktion til musikalsk udforskning og improvisation. Xylofonen Duo fås med forskellige typer af tangenter, der er lavet i aluminium, glasfiber eller hårdttræ.

Duo (600x600 Cupla - side view boys) (600x600 Duo Cupla

Når Størrelse Betyder Noget

Det største tonerør er over 2,5 m i højden, vores Emperor Chimes der virkelig er ”far” til alle vore Tonerør -store i lyd og størrelse! Som et komplet sæt med seks tonerør, stemt i en komplet c-Major pentatonisk oktav C3-C4. Et sæt af tre tilbyder en primær c-Major akkord oktav i C-dur C, E og G.

Slå på tonerøret med hænderne, næsten uanset hvor du rammer, kommer der en dyb, kraftfuld tone, som du ikke kun kan høre, men også kan føle. Jo hårdere du rammer, jo mere vibrerer de, så du får en højere lyd med en sådan resonans, at du rent faktisk kan mærke vibrationerne gennem hele kroppen.

Emperor Chimes er også en spændende interaktiv skulptur i det udendørs rum.

Emperor Chimes  (600x600 Emperor Chimes

For Steder Med Fred Og Ro

Babel Drum er cirkulære rustfri stål tunge trommer, fast monteret i en stander designet til permanent udendørs installation. Disse trommer kræver ingen erfaring for at kunne spille på dem og er en oplevelse både for børn og voksne. De har en beroligende lyd og kan minde lidt om lyden fra olietønder.

Babel Drum spiller man bedst med hænderne, helst ved at slå med fingerspidserne.

Babel Drum (1140x760_Children's Healing Centre) (1140x760 Childrens Healing Center

Måder At Fremme Samarbejde Og Kreativitet

Akadinda er inspireret af en traditionel xylofon med oprindelse i Afrika og er perfekt til udendørs musikalsk leg. Op til fire personer kan spille på vores Akadinda og bringer folk sammen til improviserede koncerter.

Super sjov at spille på med de store, modstandsdygtige tangenter, lavet af padauk hårdttræ, som giver en naturlig blød, lav tone stemt i den pentatoniske skala i C-dur a2-D5.

Fordi den er så stor, kan flere samtidig improvisere og eksperimentere sammen og man kan ligefrem fremme kommunikation, samarbejde og ens lytte færdigheder.